Biecentrets frivilligtur 2006

Det er en stor frivillig indsats, som bliver gjort i Biecentret i Hobro. Til daglig lægger omkring 70 frivillige deres arbejdskraft, energi og gode humør i centret, for at stedets brugere og besøgende kan få en god oplevelse.

Det kvitterede Biecentret tirsdag den 22. august med en udflugt nordpå. Kl. 8.00 om morgenen stævnede dobbeltdækkeren fra Hammershøj Turistfart ud med kurs mod Blokhus Strand, haven i Hune og Brovst Harmonikamuseum.

Det blev en rigtig dejlig tur, og mens vandet stod ned i stænger i Hobro, faldt der ikke en dråbe på udflugten. De frivillige blev hurtigt enige om, at det gode vejr var takken for en stor frivillig indsats.

Efter at have nydt det gode vejr og lyden af bølger ved Blokhus, bød Anne Just de frivillige ind i hendes overdådige have. Og efter en velsmagende frokost i Fårup Skovhus, endte turen i Brovst Harmonikamuseum, der er et syn værd. Ikke alene står der 1100 gamle harmonikaer. Det store hus er også fyldt med alt muligt andet gammelt, sjovt og interessant.

Det bedste af det hele var, at harmonikaerne var til fri afspilning. Man kunne så at sige tage en harmonika ned af hylden og spille på den. Et par stykker af Biecentrets egne drevne harmonikaspillere spillede sammen med de lokale, og centerkoordinator Simon Griis holdt sig heller ikke tilbage, men gav den hele armen.

Efter sådan en tur er der ladet op til endnu en stor frivillig indsats nu når efteråret stunder til og varsler nye spændende aktiviteter i Biecentret.