25 års jubilæum

Til næste år, 2017, har Biecentret 25 års jubilæum. Vi har kigget gamle avisartikler igennem fra 1992, da Biecentret startede op.

Dengang, ved indvielse, var daværende borgmester Erlann Christiansen at finde blandt de frivillige, som serverede for de mange gæster ved den store dag.

Borgmesteren var kommet til at love, at hvis man fik held med at få etableret Biecentret, så ville han personligt tage et forklæde på og servicere ved indvielsen. Og det løfte indfriede han med et... stort smil, da den store dag oprandt. Og det bragte også smilene frem hos de mange, som indfandt sig i Biecentret denne dag.

Simon Griis forudsagde dengang, at vi ville få Nordjyllands flotteste center - og han tog vel ikke helt fejl ;-)

Amtsavisen skrev bl.a.:

Borgmesteren – folkets tjener!
Den rolle optrådte Hobros af slagsen, Erlann Christiansen i , da Biecentret blev indviet i lørdags.

Kan vi friste med et stykke hjemmebag? Og adskillige lod sig friste!

Ja, det er jo et gammel løfte, jeg kom for skade at give engang, forklarede Erlann Christiansen mellem to ordre. Det var sådan en bemærkning der faldt, da vi i sin tid snakkede ældrecenter – at fik Hobro sådan et end dag, skulle jeg nok servere ved indvielsen.

Og ”skade” blev det ikke – men en rigtig god oplevelse, sagde han senere på dagen.

Biecenterets ”åbent hus” samlede så stor interesse, at man på et tidspunkt lørdag formiddag måtte bede et par hundrede om at komme ind senere. Der var simpelthen fyldt op af besøgende i centeret, hvor der, foruden servering,blev budt på spændende og smukke håndarbejder, lavet af centerets brugere.

Vi er næsten overvældet, sagde såvel det travle centerråd som centerkoordinator Simon Griis.

Der er spontant opstået et husorkester, som kan det der med de go´e gamle melodier. Orkesteret underholdt i lørdags.

Begejstringen var stor, også hos borgmester Erlann Christiansen, der sagde til avisen: Vi må i gang med næste etape så hurtigt som muligt. Pengene er jo på budgettet, så vi kan lige så godt komme i gang efter sommerferien!

Næste etape i Biecentret er nabobygningen, hvor der blandt andet skal være gymnastiksalen. Ifølge den oprindelige køreplan var den etape mærket 1993.