Syng med Biecentrets Husorkester

Onsdag, den 17. januar kl. 13.30

En hyggelig eftermiddag med sang og musik

Pris kr. 40,00 inkl. kaffe

Ved forevisning af medlemskort kr. 25,00

Søndagscafeen præsenterer Pigernes fornøjelser

Søndag, den 21. januar kl. 14.00

Der er "fut i fejemøjet", når gruppen "Pigernes fornøjelse" spiller op til sang og fornøjelse. Denne gang består gruppen af harmonikaduoen Karin Skovmand og Else Schmidt stærkt bakket op af guitaristen Kai Bylling, også fra Rebildspillemændene.

Deres repertoire spænder fra traditionelle himmerlandske folkemelodier, over danske og udenlandske sange og viser. Endda nogle af lettere vovet herkomst. Der er dømt fællessang og højt humør til årets første søndags cafe.

Pris kr. 60,00 inkl. kaffe og brød.

Ved forevisning af medlemskort kr. 30,00

Mandagscaféen præsenterer

Bent W. stiller op til fest og sjov

Mandag, den 22. januar kl. 13.30

Denne eftermiddag er du helt sikker på, at stemningen vil være i top. Bent W. leverer altid glad og velkendt musik og der lægges an til fællessang. Genren er som vanligt velkendte numre kendt fra giro 413. Teksterne vises som tidligere på storskærm i læsevenlige typer og alle kan være med.

 

Pris kr. 60,00 inkl. kaffe og brød.

Ved forevisning af medlemskort kr. 30,00

Mandagscaféen præsenterer

Harmonikavennerne fra Oplev

Mandag, den 5. februar kl. 13.30

Gruppen har bestået siden 1995 og består af en flok glade musikanter på harmonika, trommer, keyboard og fodbass. De turnerer rundt i Himmerland og på Salling og er med til at skabe den gode stemning, hvor de kommer frem. Ligeledes i Biecentret og der gøres plads til, at du kan synge med på kendte årstids bestemte sange. Vi glæder os til at byde velkommen.

Pris kr. 60,00 inkl. kaffe og brød.

Ved forevisning af medlemskort kr. 30,00