Udlandstur til Sydengland

Biecentret fyldte en bus med 50 glade mennesker, og tog en 8 dages tur til Sydengland under kyndig ledelse af vores egne venner Lars og Alex, der ejer dels det rejseselskab og det busselskab, vi samarbejder med omkring disse ture. Vi boede på det flotte Hotel Sandman Signature.

Brighton
Vi tog omkring Brighton, der er stedET og strandEN for de mennesker, der virkelig er IN og HOT. Følte os godt hjemme.

Vi dyppede tæerne i den engelske kanal og besøgte The Royal Pavilion, bygget af den engelske kronprins og senere konge Georg 4. af England med begyndelse i 1787. Her slog han sig løs med elskerinde og mange andre kvinder.

Vi måtte selvfølgelig ikke tage billeder indendørs, men jeg kan sige dig, det var overdådigt af et lysthus at være. Og alt var udført med kinesisk og indisk inspiration. Håndlavet, kunsthåndværk, og med en detaljerigdom, der kun hører den tid til.
Virkelig virkelig et besøg værd.

Så gik turen til Cantebury og Cantebury Cathedral. Hold nu fast, hvor var det smukt og storslået og flot og alting.

Beachy Head
Turen til Sydenglands Beachy Head uden for Eastbourne var breathtaking, storslået og en smule frygtindgydende.

Hele undergrunden er kridt, og det går stejlt nedad mod havet. Smukt er det, men også dødbringende. Stedet er ikke kun besøgt af turister og gæster, der nyder det smukke skue. Langs hele kanten står kors, sat op af efterladte efter mennesker, der har brugt stedet til at tage livet af sig selv.

Siden slutningen af attenhundredetallet har man signaleret til skibe herfra, og under 2. verdenskrig stod et af de vigtigste udkigsposter her. Tyskernes bombefly skulle forbi klinterne for at nå London på deres bombetogter, og når de blev opdaget her ved kysten, havde London nogle ekstra minutter til at forberede sig på bomberne.

Bagefter tog vi en tur på smuglerkro og George IV Inn i den lille idylliske landsby Alfriston.