Sommeren er over os, og den varme sol skinner ned på os i dag. Det holdt dog ikke Mariagerfjordborgere fra at tage turen til Biecentret.

Caféen var fyldt med mennesker, der ville tilmelde sig en af Finn Seidelins foredragsrækker i efteråret. Der var 90 pladser, det var først til mølle, og alt var udsolgt inden formiddagen var omme.

I et af de tilstødende hobbylokaler sad Simon med en stor gruppe mennesker, som skulle have en kop kaffe, et rundstykke og en rundvisning i Biecen...tret. Det var seniorerne fra Fristedet, Snæbum og Hannerup.

Leif, der trofast kommer hver dag og får sin morgenkaffe, fandt sin faste plads optaget og måtte søge trøst hos Ditte, der ellers var i gang med dagens frivillige dont.

Hobrovandrerne drog af sted fra bryggergården og vendte tilbage efter en lang og varm tur og hyggede sig med en kop kaffe i Biecentrets café. Slægtsforskerne satte sig til computerne og gik i gang med deres efterforskning.

Så troppede "Hakkeholdet" op. Det er dem, der hæklestrikker, og sammen med dem begyndte Biecentrets Husorkester at spille i caféen. Motionisterne gjorde en ekstra indsats, og drog hjem med ekstra god samvittighed.

De frivillige, som havde været på morgen- og middagsholdet stemplede ud, og eftermiddagsholdet stemplede ind. Arrangementsudvalget samledes for at begynde planlægningen af en travl efterårssæson, og tage hul på 2017, der er Biecentrets 25 års jubilæum.

Senere kommer Bies Rytmekor, og efter dem fylder præmiewhistspillerne cafeen.

Jo, der er skam stadig fuld fart på, selvom solen skinner og sommeren står for døren.