Frivillig udflugt den 13. august

Torsdag, den 13. august drog 60 af Biecentrets frivillige og personale ud på en studietur med retning mod Silkeborg-egnen.

Der gøres en stor indsats i Biecentrets aktiviteter og arrangementer, og en gang om året inviterer centerrådet ud på en tur, både som tak for indsatsen, men også for at se, opdage, og lade sig inspirere.

Vi kørte først til Borgvold ved Viborg, hvor vi drak vores medbragte formiddagskaffe sammen med den mad, som Marianne i køkkenet havde smurt til os. Det ...tegnede til at blive et dejligt vejr, og solen skinnede over kaffekoppen og de forsamlede mennesker.

Derefter kørte vi videre til Aqua i Silkeborg, hvor vi tilbragte et par gode timer og spiste frokost.

Godt mætte fortsatte vi til Rosengaardcentret, et center, der på mange måder ligner Biecentret, lige med undtagelse af, at det er større, har flere ansatte og et større budget, og også en del flere frivillige.

Vi fik et godt indtryk af centret. Centerleder Elizabeth Gudberg bød på en kop kaffe og orienterede om, hvordan centret fungerer, og hvilke aktiviteter, der bliver tilbudt. Derefter fik vi en rundvisning, og det var centerrådsmedlemmer, som viste rundt og fortalte.

Det var et interessant besøg, og vi fik mange gode ideer med hjem, som vi nu kan føre ud i livet i vores eget hus.

Alt i alt var det en god og lærerig tur, dejligt vejr, dejligt selskab, og en dejlig atmosfære. Det må vi gøre om en anden gang, men nu står efterårssæsonen for døren, og vi skal i gang med alt det sjove.

Vi ses i Biecentret!