Tag med Biecentret til julemarked i Lübeck og Schleswig

1. dag:

Afgang fra Hobro Busterminal kl. 8.00, der serveres kaffe og rundstykker i bussen i forbindelse med turens start. Vi ankommer til Lübeck mit på eftermiddagen. Julemarkedet i Lübeck er et af Tysklands mest berømte. Det går over 350 år tilbage, og allerede dengang blev juletrationerne i Lübeck nævnt som noget ganske særligt. I dag har markedet bredt sig ud over det meste af byen med lys, pynt og boder med glühwein, som er tyskernes version af julegløggen. På julemarkedet i Lübeck bliver man mindet om, at mange af vore gamle juletraditioner kommer fra Tyskland. Boderne er dekoreret efter alle kunstens regler, og du kan købe honingskager, brændte mandler, glas, trælegetøj og konditoren Niederegger laver julemarcipanfigurer. Ved aftenstid ankommer vi til hotellet. Aftensmad og overnatning.

Alle værelser er med bad og toilet, samt radio og tv. På hotellet findes restaurant med god forplejning.

2. dag:

Efter morgenmaden går turen til Schleswig. I Nordens ældste by er der lagt op til masser af julehygge i de mange gader med boder, der kan friste med alt lige fra Glühwein til ristede nødder, kunsthåndværk, julegaveideer og alt andet, der hører sig til på et klassisk julemarked i Schleswig.

På julemarkedet i Schleswig, der også går under navnet der Schwalmarkt, kan man opleve et julemarked som i gamle dage. For at få fuldt udbytte af oplevelsen af julemarkedet i Schleswig bør man også lægge vejen forbi St. Petri Dom, der danner en fantastisk, historisk ramme for herlighederne, som man ikke finder tilsvarende andre steder. Der bliver mulighed for grænsehandel inden hjemturen.

Pris pr. person i dobbeltværelse: kr. 1.195,00

Tillæg for eneværelse: kr. 150,00

I prisen er indkluderet: Bustransport i moderne langtursbus, en hotelovernatning med halvpension samt moms, vejskat og bidrag til Rejsegarantifonden.

Tilmeldingsfrist: 20. oktober 2018

Biecentret tlf.: 97 11 52 60

Forsikringer:

Afbestillingsforsikring ca. kr. 73,00 (Bestilles samtidig med tilmelding).

Derudover kan der også bestilles rejseforsikring