Sparekassen skænkede klaver

af Bendt C. Jørgensen

Biecentret har fået en flot gave af Sparekassen Hobro. Sparekassen Hobro har sponseret Biecentret et ny YAMAHA digitalklaver. Årsagen hertil var centrets gamel klaver var blevet slidt og trængte der til at blive afløst af et nyt og mere moderne klaver. Det gamle klaver var ved Biecentrets start også blevet sopnseret af Sparekassen Hobro.

I februar sendte Biecentrets fondsudvalg en ansøgning til Sparekassen Hobro, med forespørgsel om Sparekassen igen ville sponsorere et nyt klaver til centret. Denne ansøgning gav resultat og Biecentrets  brugere kan nu glæde sig over, at der ved kommende musikalske arrangementer bliver spillet på et godt og moderne klaver, og som har en fortræffelig lyd.

Musikerne i Biecentrets Husorkester har også udtrykt glæde over, at de fremover kan spille på et nyt klaver.

Ved et lille pressemøde den 24. maj, overdrog Bagn Agerskov klaveret til Anni Funder og Bendt Jørgensen fra Biecentrets centerråd og der blev udtrykt stor tak og glædefor modtagelsen af klaveret.

Vagn Agerskov spillede et musikstykke på klaveret og sagde god for at det var et godt instrument med en fin lyd.

Biecentrets centerråd er meget taknemmelig for at Sparekassen Hobro sponsorerede et nyt klaver og der hersker ikke tvivl om at klaveret ved fremtidige sang og underholdningsarrangementer vil blive flittigt brugt, til glæde for centrets brugere. Biecentret laver mange forskellige arrangementer for kommunens ældre borgere og tilstræber altid at holde entréen så lav som muligt, for at alle har råd til at være med.