Turen til Rüdesheim var en go' oplevelse

Da folk stimlede sammen i bussen, der skulle tage dem til Rhinen og Rüdesheim, var det med højt humør og stor forventning. Lars Offersen fra Rejsemaalet og Simon Griis fra Biecentret bød velkommen i den ret specielle bus med borde og lædersæder. Det blev en både komfortabel og spændende tur.

Deltagerne var efter endt rejse enige om, at de havde været på en udflugt, der var noget ud over det sædvanlige. Her var de ikke bare med et rejseselskab og ukendte medpassagerer. Lars Offersen gjorde alt for, at det skulle blive en god tur, og det, at der var en repræsentant med fra Biecentret skabte ro og tryghed, ligesom fællesskabet på turen var helt specielt. Disse ting gør sådan en tur til en rigtig go' oplevelse.

Deltagerne oplevede selvfølgelig mange ting, herunder den verdensberømte Drosselgasse, svævebanen til Niederwald Denkmal monumentet, et besøg på cognac fabrikken Asback, en tur til Deuches Eck, hvor Mosel løber ud i Rhinen, et besøg i den gamle middelalderby Cochem, og en meget smuk sejltur på Rhinen, som endte ud for den høje Loreley klippe, og dertil mange andre spændende oplevelser.

Men det, der var med til at gøre turen til noget specielt, var de ting, som man ikke normalt oplever, og her viste det sig, at chaufførens lokalkendskab var en god ting. For eksempel troppede der en aften et hornorkester op, som hentede deltagerne og gik foran dem ned gennem byen og ind på Drosselmüller restauranten, hvor der blev budt på den lokale drik "Rüdesheimer Kaffee".

En anden spændende ting skete, da chaufføren kørte os ud til en lille by i nærheden, hvor den lokale borgmester, der også er vinbonde og "inspektør" på eget lille vinmuseum bød os velkommen og lærte os alt om vindyrkningens hemmeligheder og vindrikningens lyksageligheder.

Det blev i det hele taget en god tur, og deltagerne blev enige om, at de ville med, når Biecentret igen i 2007 byder på tur.